Programma

Over Lifestyle & Wonen

Lifestyle & Wonen is een programma over leven en wonen voor elke VTM-kijker! Of je nu een student bent, alleenstaande, een gezin met of zonder kinderen. Elke week nemen we je mee op de uitzending voor de nieuwste en beste inspiratie voor Lifestyle & Wonen.

Wensenlijst

Wekelijks gaat ons presentatieteam aan de slag met een door de kijker samengesteld verlanglijstje. Ze krijgen inspiratie voor alles wat met leven en wonen te maken heeft. Denk aan vloeren, elektronica, eten, schoonheidssalons, entertainment, meubels op maat en nog veel meer! Kijkers kunnen ons hun eigen verlanglijstje sturen met onderwerpen die ze graag behandeld zouden willen zien. Staat zonbescherming op jouw verlanglijstje? We onderzoeken wat de mogelijkheden hiervoor zijn. Op zoek naar een elektrische fiets? Wij zoeken uit waar je op moet letten bij de aanschaf hiervan.

Heb jij ook lifestyle- of woonwensen waar je inspiratie voor nodig hebt? Laat het ons weten via het contactformulier!

Uitzendtijden

Lifestyle & Wonen is vanaf 20 maart 2022 elke zondag te zien bij VTM om 16:15 uur. Heb je de uitzending gemist? Geen probleem! Elke uitzending wordt 7 dagen later op zondag om 14:45 uur bij VTM 2 herhaald!

Heeft u ook een onderwerp die u in het programma wilt behandelen? Neem contact met ons op!

Uw bedrijf in Lifestyle & Wonen